A tajemniczy osobnicy niech wejdą na Grupon,czy inne portale i wybiorą się do warsztatów robiących serwis za 39,90 59,90 z ozonowaniem,tam podejrzewam ,że będzie trafiony-zatopiony. Jeśli będą sprawdzać tym kluczem, to coś może się poprawi, a jak nie to będą się ciebie człowieku czepiać o każdy drobiazg, bo jak już przyjadą to nie na darmo.Wyniki muszą być,no i ciekawe z jakimi umiejętnościami się wykażą,bo jak to człowieczek zza biurka to łyknie każdą bajkę,albo tak pokręci,że dopiero w drugim pokoleniu Cię uniewinnią. Mi się wydaje ,że grunt to zaświadczenie i jako taka ewidencja,bo chyba obserwacji operacyjnej robić nie będą.Co do czynnika to się jakoś wyliczysz,możesz przekręcić blokadę wagi i powiedzieć,że maszyna nie pokazuje ilości czynnika, a co parę dni robić i tak tą ilość ,aby jako tako się zgadzało. Sorry, ale ja nie pamiętam kiedy komuś brakowało mniej niż 40g, wystarczy,że podjedzie do kogoś,aby zmierzyć ciśnienia,ten odpowiednio nie odda czynnika i 100g nie ma. Jakoś to będzie, choć jak słyszałem to i tak ta ustawa musi być zmieniona, bo jest oparta na ustawie UE, która to została zmieniona parę lat temu. Może też zrobić porządek z 39,90 i sprawdzaniem szczelnośći kompresorem, ale chyba wg ustawy i producentów osuszaczy można.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
F-gazy, dokumentacja serwisu klimatyzacji samochodu osobowego
90 Odpowiedzi, 102515 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY