Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Hydrogen Magneti marelli

8 Odpowiedzi, 9215 Wyświetleń

obser

2016-03-13, 09:14:16
Top użytkownik
Pewnie,jak niewielka różnica,to warto kupić komplet,ładnie wygląda,no i czasem przyjdzie czas,że gdzieś w terenie użyjesz butli oryginalnej.Powiedziano mi,że z oryginalnej butli zrobię realnie 7-10 aut,więc koszt jest duży,bo wolałbym sobie robic robotę z małą butlą oryginalną.Ale z dużą butlą podejrzewam,że zrobisz 150 aut i jak nie ma być to robota doraźna,to radziłbym zainwestować.A oryginalnej nie ruszam,bo podejrzewam,że jak ruszę to się w 100% nie uszczelni,no i zawsze walizeczka robi profesjonalizm Smile. Zrobiłem redukcję,troszeczkę wykonali za długą i po dokręceniu lekko się ulatnia,ale wg detektora jest to wyciek rzędu 5g/rok.A jest przynajmniej gdzie sprawdzić poprawność działania.Butla jest otwarta rocznie parę godzin max,to poprawa tego nie jest warta zawracania sobie głowy. I jak już pisałem,bezwietrznie,a najlepiej w pomieszczeniu.Też szukałem nieszczelności na dworzu,nawet słyszałem lekkie syczenie przy dużym ciśnieniu,ale po wprowadzeniu do garażu i zamknięciu drzwi 1 minuta i jak się rozpiszczał,to mnie przestraszył Smile. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa