Dziękuję za zainteresowanie, ale nikt nie odpowiedział na zasadnicze pytanie -" jak to zneutralizować?" Nie dziwię się jednak, ponieważ producent też nie umiał mi na to pytanie odpowiedzieć, zalecając jedynie wyczyszczenie klimatyzacji w wyspecjalizowanym warsztacie a najlepiej wypłukanie wodą. Przysłali mi oczywiście specyfikację produktu, w którym najważniejszą informacją jest to, że mają stosowne atesty i, że produkt został przebadany w akredytowanych laboratoriach - czyli tzw. dupokrytka, dostałem również informację, że najprawdopodobniej reaguję tak na któryś ze składników zapachowych i nic więcej.
Oczywiście, pomógł mi mój znajomy lekarz i odtruł mnie, jednak preparat nadal zalega w układzie klimatyzacji.
Dziś mija prawie miesiąc od tego wydarzenia i po raz pierwszy wróciłem do domu bez mdłości, bólu głowy i innych narządów i nie cuchnę tym paskuctwem. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i serdecznie odradzam wszystkim chemiczne czyszczenie klimatyzacji.
Pozdrawiam, Alex
Oczywiście, pomógł mi mój znajomy lekarz i odtruł mnie, jednak preparat nadal zalega w układzie klimatyzacji.
Dziś mija prawie miesiąc od tego wydarzenia i po raz pierwszy wróciłem do domu bez mdłości, bólu głowy i innych narządów i nie cuchnę tym paskuctwem. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i serdecznie odradzam wszystkim chemiczne czyszczenie klimatyzacji.
Pozdrawiam, Alex
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY