Witam
No czekam na opinie Bynia na temat jego termoanemometru, może szybciej i pewnie robi pomiar z wylotu powietrza. Prawda jest taka że po wpisaniu wielkości kratki 7cm/70cm wyszło mi około 800m3/h i tak podaje producent w tym modelu. To jest moja klima nówka nie używana
Ja myślę że jeżeli szukasz pomiaru COP to Testo 570 powinno rozwiązać zadanie, mam do niego amperomierz.
No z tymi 10m to lekka przesada, myślę że nietrafiony jest Bluetooth. Testo powinno pomyśleć o amperomierzu do kompletu.
Aras to w tym przypadku nie są gadżety, tylko profesjonalne narzędzia ułatwiające pracę. Temat grilla otwarty jak się uporam z firmami to coś zorganizuje a może Bynio zawita do mnie i wtedy
Pozdrawiam
No czekam na opinie Bynia na temat jego termoanemometru, może szybciej i pewnie robi pomiar z wylotu powietrza. Prawda jest taka że po wpisaniu wielkości kratki 7cm/70cm wyszło mi około 800m3/h i tak podaje producent w tym modelu. To jest moja klima nówka nie używana
Ja myślę że jeżeli szukasz pomiaru COP to Testo 570 powinno rozwiązać zadanie, mam do niego amperomierz. No z tymi 10m to lekka przesada, myślę że nietrafiony jest Bluetooth. Testo powinno pomyśleć o amperomierzu do kompletu.
Aras to w tym przypadku nie są gadżety, tylko profesjonalne narzędzia ułatwiające pracę. Temat grilla otwarty jak się uporam z firmami to coś zorganizuje a może Bynio zawita do mnie i wtedy
Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-05-22, 20:48:35 przez Stefanbud.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY