Pompek jest duzo na rynku ale wiekszosc to szajs!Przerabiałem juz pekajace zbiorniczki pływaka ale najlepsze było Grinach jak po jakims czasie krążek pływaka topił się po wrzuceniu do szklanki a po kliku dniach leżenia w suchym pływał!
)
Obecnie robie na pompkach w kolorze pomaranczowym!
- jest wersja Silent!
Najwiecej problemów jest z nalezieniem miejsca na pływak do którego spłuwa woda z tacy skroplin!
Pływak masz połączony orginalnym kablem z pompką (długość tego kabla ogranicza ci odległość pompki od pływaka i czasami jak sie chce np. mieć pompke na strychu brakuje).Osobiście jeszcze nie przedłużałem ale pewnie troche sie da!
Pompka odpowiednio zabezpieczona przed warunkami atmosferycznymi pewnie może być na zewnątrz a jej zasilanie powinno być jak najbardziej stałe żeby mogła pracować po wyłączeniu jednostki wewnetrznej i wypompować resztki sciekajacego kondensatu!
Wielkiej filozofi nie ma - kup pompke złuż sobie na dywanie podaj napiecie i bedziesz wiedział jak to działa!
Powodzenia!
)Obecnie robie na pompkach w kolorze pomaranczowym!
- jest wersja Silent!Najwiecej problemów jest z nalezieniem miejsca na pływak do którego spłuwa woda z tacy skroplin!
Pływak masz połączony orginalnym kablem z pompką (długość tego kabla ogranicza ci odległość pompki od pływaka i czasami jak sie chce np. mieć pompke na strychu brakuje).Osobiście jeszcze nie przedłużałem ale pewnie troche sie da!
Pompka odpowiednio zabezpieczona przed warunkami atmosferycznymi pewnie może być na zewnątrz a jej zasilanie powinno być jak najbardziej stałe żeby mogła pracować po wyłączeniu jednostki wewnetrznej i wypompować resztki sciekajacego kondensatu!
Wielkiej filozofi nie ma - kup pompke złuż sobie na dywanie podaj napiecie i bedziesz wiedział jak to działa!

Powodzenia!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY