Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Ogłoszenia allegro - samodzielny montaż

37 Odpowiedzi, 28411 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

obser

2016-06-04, 19:20:33
Top użytkownik
Kanto,niech się ściąga.W W tym sezonie jest full roboty,z przepisami to powiem "są po to żeby je omijać". Warunek "z głową". Są ludzie ,którzy idą na całość , nie mając nic do stracenia,nawet najwyższej kary,bo po prostu są nieściągalni. jestem osobą 55+ czegoś się w życiu dorobiłem ciężką pracą,mam jakiś osobisty majątek dla komornika,więc dmucham na zimne. Zresztą od lat Polska była rajem dla gołodupców , co nie mieli majątku i byli bezkarni z powodu niemożliwości ściągnięcia aktywów. A niestety w tym przypadku, mnie jest co zabrać, czy zabezpieczyć, więc nie przejmuj się spadachroniarzami. A że może to forum istnieć nie mam przeciwskazań, ale proponowałbym utworzenie forum "eksperckiego", gdzie normalni Koledzy pomagaliby innym po weryfikacji. Trzeba się trzymać grupą, robić dobrze i być odpowiednio wynagradzany, z wulkanizatorami nie chcemy się dzielić doświadczenieniem. I jeszcze wrzucę do ogródka temat, który mi podnosi ciśnienie- "wezwij serwis który ma certyfikat". Nie widzę związku pomiędzy certyfikatem, a fachowością.
Może dla awaxa?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-06-04, 19:24:11 przez obser.)

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa