Kanto,niech się ściąga.W W tym sezonie jest full roboty,z przepisami to powiem "są po to żeby je omijać". Warunek "z głową". Są ludzie ,którzy idą na całość , nie mając nic do stracenia,nawet najwyższej kary,bo po prostu są nieściągalni. jestem osobą 55+ czegoś się w życiu dorobiłem ciężką pracą,mam jakiś osobisty majątek dla komornika,więc dmucham na zimne. Zresztą od lat Polska była rajem dla gołodupców , co nie mieli majątku i byli bezkarni z powodu niemożliwości ściągnięcia aktywów. A niestety w tym przypadku, mnie jest co zabrać, czy zabezpieczyć, więc nie przejmuj się spadachroniarzami. A że może to forum istnieć nie mam przeciwskazań, ale proponowałbym utworzenie forum "eksperckiego", gdzie normalni Koledzy pomagaliby innym po weryfikacji. Trzeba się trzymać grupą, robić dobrze i być odpowiednio wynagradzany, z wulkanizatorami nie chcemy się dzielić doświadczenieniem. I jeszcze wrzucę do ogródka temat, który mi podnosi ciśnienie- "wezwij serwis który ma certyfikat". Nie widzę związku pomiędzy certyfikatem, a fachowością.
Może dla awaxa?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-06-04, 19:24:11 przez obser.)
Może dla awaxa?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY