gadget napisał(a):Były próby z jakimś KCICHIK i nie upadły.Krajowe Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji prowadzi bezpłatne szkolenia oraz staże praktyczne.Ponadto od tego roku doprowadziło do powstania klasy ze specjalnością chłodnictwo i klimatyzacja w Zespole Szkół Technicznych w Szczecinku.Ponadto KCICHIK podjęło wspólprace z Prozonem również w tym temacie.Poza tym każdy kto zwraca się do nas tel.o porade ,takowa uzyskuje,o ile oczywiście jest to możliwe.kanto napisał(a):Według mnie forum powinno być zamknięte dla ludzi spoza branży tak zwanych bohaterów domu . Sami sobie szkodzicie w branży opowiadając jak to ostatnio w poście było o ściągnięciu czynnika do agregatu zabieracie chleb , brak mi słów.
Wkrótce będą wypożyczalnie sprzętu do montażu: tanio zestaw - pompa próżniowa , kielichara,zegary i azot gratis .
Kolego wątpię aby to forum zostało zamknięte z powodu kasy z reklam... Zresztą są też inne fora ,które mogą przejąć bez trudu popularność tej strony a przecież były próby chyba z jakimś kcik chyba i upadły...
Co do zamkniętego forum to ja na szczęście nie muszę z niego korzystać, może osoby ,które z tej zamkniętej części wstydzą się publicznie pytać o porady ? A może jak to pisze jeden z aktywniejszych forumowiczów "forum nie zastąpi szkoły" trzeba pójść do szkoły zamiast autoryzować się u admina?
Przy okazji polecamy REAL Alternatives
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY