Witam
Nie chce mocno krytykować Testo ale bluetooth ma trochę za maly zasieg. Podłączysz się do skraplacza dojdziesz do parownika już rozlaczone. I nieraz wcale nie daleko. Brakuje amperomierza w zestawie smart. Mogliby rozwinąć oprogramowanie o np. zapamietanie poszczegolnych parametrów żeby mozna było je umieścić na jednym protokole. Po za tym mam wrażenie że do obsługi wiecej niż dwóch sond trzeba wypasiony telefon czy tablet. Ja myślałem że mam wypasiony
. Moze byc jeszcze tak że lepiej chodzi na bluetooth 4.1 a ja mam 4.0 a z tego co kojarze. Jakie są Wasze doświadczenia?
Pozdrawiam
Nie chce mocno krytykować Testo ale bluetooth ma trochę za maly zasieg. Podłączysz się do skraplacza dojdziesz do parownika już rozlaczone. I nieraz wcale nie daleko. Brakuje amperomierza w zestawie smart. Mogliby rozwinąć oprogramowanie o np. zapamietanie poszczegolnych parametrów żeby mozna było je umieścić na jednym protokole. Po za tym mam wrażenie że do obsługi wiecej niż dwóch sond trzeba wypasiony telefon czy tablet. Ja myślałem że mam wypasiony
. Moze byc jeszcze tak że lepiej chodzi na bluetooth 4.1 a ja mam 4.0 a z tego co kojarze. Jakie są Wasze doświadczenia? Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY