Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Opel Astra II 1.6 benz. rok 2001

15 Odpowiedzi, 19157 Wyświetleń

jacek_g

2008-07-13, 20:15:47
Nowy użytkownik
tak na zdrowy rozsądek to co rozerwało ten przewód ?? chyba ciśnienie - czy przy dodaniu 100 g czynnika ciśnienia tak wzrosły że uszkodziły przewód? Osobiście parę razy świadomie podałem trochę więcej gazu, przy rozsądnych ilościach nie zauważyłem jakiegoś negatywnego wpływu, zresztą dokładność urządzeń jakimi się posługujemy nie jest jakaś wybitna bo i po co ? Parę razy widziałem jak gość od lodówek nabija gaz do auta na " ciśnienia" -tak na oko i bardzo często jakoś to chodziło i przewodów nie rozwalało, Pewnego razu miałem przepełnioną alfę tak że cały czas chodził wentylator (właśnie po nabiciu przez gościa od lodówek), wszystko się jakoś trzymało do momentu jak jakiś elektryk wyjął wtyczkę z wentylatora, jak gość przyjechał to już układ był pusty zadziałał zawór na sprężarce - tyle że facet bał się włączyć klime i bardzo ręce mu drżały Smile) - musiało zdrowo walnąć bo go troche oszołomiło - he
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa