Dziś przy okazji wolnego popołudnia zdjąłem osłonę i zajrzałem do sprężarki. Sprawdziłem rezystancje cewki wyszła 4Ohm czyli dobrze. Po czym zmierzyłem napięcia jakie dochodzi tam do silnika i wyszło 1V szybko popatrzyłem po kablach i zobaczyłem że kiedyś była zmieniana wtyczka i lutowany był kabel co do czego okazało się że to był zimny styk. Zlutowałem właściwie i teraz sprzęgło elegancko zaskakuje z charakterystycznym stukiem i klimatyzacja działa bardzo dobrze. Chłodzi momentalnie
. A ten wg. tego "mechanika" przeciek to chyba on sobie w głowie wymyślił to jak sobie przypomniałem to była maluteńka zielona plamka a dziad chciał ze mnie pieniądze zedrzeć
.
Jak by ktoś potrzebował to mogę podać nazwę tego zakładu i adres aby nikt tam z klimatyzacją nigdy nie zajeżdżał.
Dziękuję wszystkim za głosy w tej dyskusji bo bez waszej fachowej wiedzy sprawa pewnie potoczyła by się inaczej...
. A ten wg. tego "mechanika" przeciek to chyba on sobie w głowie wymyślił to jak sobie przypomniałem to była maluteńka zielona plamka a dziad chciał ze mnie pieniądze zedrzeć
.Jak by ktoś potrzebował to mogę podać nazwę tego zakładu i adres aby nikt tam z klimatyzacją nigdy nie zajeżdżał.
Dziękuję wszystkim za głosy w tej dyskusji bo bez waszej fachowej wiedzy sprawa pewnie potoczyła by się inaczej...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY