Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Ceny

9 Odpowiedzi, 6681 Wyświetleń

obser

2016-07-07, 12:23:05
Top użytkownik
No to na dosłownie tym samym poziomie,freon tak samo biorę,a dezynfekcja też 60 ozon,tylko ultradźwięki 100,no ale te 40 idzie na płyn.I jak Klient robi komplet,to nie doliczam za freon, a jak tylko układ to też 10 zł za setkę. Ale zacząłem tą dyskusję jakim cudem mogą takimi cenami jechać. Ni jak mi to nie wychodzi z kalkulacji. Jak liczniki na maszynie przejadą swoje, to ona powię dość i trzeba robić serwis, chyba że robią tylko serwis komputerowy,bo ja wymieniam filtr na Parkera,co jakiś czas porty i to też Parker,bo z innymi kłopot,a taka złączka to 165 zł/szt. Dobrze że ozonator miałem polski, bo za 1200 zł wymienili mi tylko tą główną część, a nie 4500 za nowy. Azot, nitogen i inne duperele, to ile aut muszę po ich cenach zrobić ,żeby cofnąć koszty. Trochę mnie tym dołują,bo są niedaleko,jeszcze się reklamują i odpalają dolę Gruponowi za każdego Klienta.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa