Ok jak nie wiecie to wam powiem bo znalazłem na anglojęzycznych forach. ;-)
piercing valve -
![[Obrazek: 6X898_AS01?%24zmmain%24]](https://static.grainger.com/rp/s/is/image/Grainger/6X898_AS01?%24zmmain%24)
Tak na serio wydawało mi się że to jest forum tematyczne i mogę zadać pytanie, i oczekiwać na nie odpowiedzi lub dyskusji. W zamian "nie opłaca się", "idź do serwisu", coś taki ciekawy.
Popatrzcie na mój post o spawaniu ja tam nie napisałem że "nie da się" "nie opłaca się", "idź na kurs spawania bo inaczej się nie nauczysz". Napisałem to co wiem z własnego doświadczenia, podzieliłem się wiedzą podstawową.
Może jeszcze lepiej jak masz dziurawą rurkę to zadzwoń po spawacza... no litości.
Są tu fachowcy to chciałem się od nich dowiedzieć jak oni to robią.
Miłego dnia.
piercing valve -
Tak na serio wydawało mi się że to jest forum tematyczne i mogę zadać pytanie, i oczekiwać na nie odpowiedzi lub dyskusji. W zamian "nie opłaca się", "idź do serwisu", coś taki ciekawy.
Popatrzcie na mój post o spawaniu ja tam nie napisałem że "nie da się" "nie opłaca się", "idź na kurs spawania bo inaczej się nie nauczysz". Napisałem to co wiem z własnego doświadczenia, podzieliłem się wiedzą podstawową.
Może jeszcze lepiej jak masz dziurawą rurkę to zadzwoń po spawacza... no litości.
Są tu fachowcy to chciałem się od nich dowiedzieć jak oni to robią.
Miłego dnia.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY