co do C.O to niebardzo chcialbym sie w to bawic poniewaz instalacja jest rozprowadzona po calym domu a ja mam wynajete tylko pomieszczenie na parterze. Salon jest wtrakcie remontu a kotlownia jest za sciana zawsze jest wieksze zakurzenie wydymanie z pieca rozpalanie dorzucanie do pieca przywuz wegla itd niezbyt to praktyczne... Umowe mam taka ze wrazie wiekszych mrozów własciciel pali sobie tam na wlasna reke a ja w to nie musze ingerowac finansowo czy cos jednak te trzy grzejniki ktore mam na salonie zawsze cos podgrzeja... i to ma sluzyc jako alternatywne zródło ciepla w razie wiekszych mrozów...
Jako główne ogrzewanie ma byc klima... tylko jakiej mocy przypomne ze pomieszczenie to 38m2 beda tam suszarki lampy i inne zródła dodatkowego ciepla. Wiadomo w ciagu godzinki klienci wchodza 3-4 razy sa otwarte drzwi...
Modele ktore by mnie najbardziej interesowaly to
a) aux galaxy A++/A++ model asw-h12/LAR1DI-RU SEER 8.4 SCOP 4.7 3.5 chlodzenie 4.5 grzanie( ta opcja jestem najbardziej zainteresowany)
b) aux liberty A++/A+ model asw-h18a4/lhr1di-eu seer 6.1 scop 4.0 5.1 chlodzenie 5.4 grzanie
c) LG standard plus tylko nie wiem jakiej mocy...
d) elektrolux tylko tez nie wiem jakiej mocy itd prosze o dalsze wypowiedzi
Jako główne ogrzewanie ma byc klima... tylko jakiej mocy przypomne ze pomieszczenie to 38m2 beda tam suszarki lampy i inne zródła dodatkowego ciepla. Wiadomo w ciagu godzinki klienci wchodza 3-4 razy sa otwarte drzwi...
Modele ktore by mnie najbardziej interesowaly to
a) aux galaxy A++/A++ model asw-h12/LAR1DI-RU SEER 8.4 SCOP 4.7 3.5 chlodzenie 4.5 grzanie( ta opcja jestem najbardziej zainteresowany)
b) aux liberty A++/A+ model asw-h18a4/lhr1di-eu seer 6.1 scop 4.0 5.1 chlodzenie 5.4 grzanie
c) LG standard plus tylko nie wiem jakiej mocy...
d) elektrolux tylko tez nie wiem jakiej mocy itd prosze o dalsze wypowiedzi
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY