Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Myjka Wysokociśnieniowa

66 Odpowiedzi, 119638 Wyświetleń

Amfan

2016-11-04, 22:09:19
Top użytkownik
Czesio napisał(a):
Amfan napisał(a):
byniom napisał(a):Jak dopasowałeś ten pistolet ? Ten z zestawu ma mnieszą końcówkę

Ano tak
Witam

Wiesz co, kupiłem ten pistolet i nie wiem czy to kwestia mojej sztuki czy konstrukcji ale to nie do końca jest dobre rozwiazanie. Przy ustawieniu na strumień jest OK, ale juz jak chcę uzyskać strumien w stożek to robi sie wielka lipa. Z dwojga złego praktyczniejsza jest orginalna cieknąca niż nowa bryzgająca nie cieknąca. Powiem szczerze, nie nadaje sie nawet do płukania filtrów na zewnatrz anie mówiąc o płukaniu wewnątrz klimatyzatora. Próbowałem z innymi pistoletami np. z Gardeny to w ogóle nie trzymały cisnienia. Wydaje mi się że szukać należy pistoletu w takich fimach [reklama] które handlują również niskocisnieniowymi urządzeniami. Zobaczę z bliska jaki ma ColJet może ma jakieś symbole, napewno jest Made in Italy a nie China.

Masz rację ,że nie jest to do końca dobre rozwiązanie. Ale mi pasuje .Prawdopodobnie jesteś przyzwyczajony do profesjonalnego urządzenia i dlatego sprzęt gorszej jakości może Ci nie pasować ,i pewnie tak jest .Ja natomiast nie miałem porównania , więc dla mnie ta Julka to ten sprzęt profesjonalny bo w tym sezonie zarobiła na siebie 3x i nadal zarabia. Myślałem,że sezonu nie wytrzyma , a tu proszę.Nawet dzisiaj myliśmy czerpnie wentylacyjne i było super i było słońce Smile
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa