Czesio napisał(a):Amfan napisał(a):Witambyniom napisał(a):Jak dopasowałeś ten pistolet ? Ten z zestawu ma mnieszą końcówkę
Ano tak
Wiesz co, kupiłem ten pistolet i nie wiem czy to kwestia mojej sztuki czy konstrukcji ale to nie do końca jest dobre rozwiazanie. Przy ustawieniu na strumień jest OK, ale juz jak chcę uzyskać strumien w stożek to robi sie wielka lipa. Z dwojga złego praktyczniejsza jest orginalna cieknąca niż nowa bryzgająca nie cieknąca. Powiem szczerze, nie nadaje sie nawet do płukania filtrów na zewnatrz anie mówiąc o płukaniu wewnątrz klimatyzatora. Próbowałem z innymi pistoletami np. z Gardeny to w ogóle nie trzymały cisnienia. Wydaje mi się że szukać należy pistoletu w takich fimach [reklama] które handlują również niskocisnieniowymi urządzeniami. Zobaczę z bliska jaki ma ColJet może ma jakieś symbole, napewno jest Made in Italy a nie China.
Masz rację ,że nie jest to do końca dobre rozwiązanie. Ale mi pasuje .Prawdopodobnie jesteś przyzwyczajony do profesjonalnego urządzenia i dlatego sprzęt gorszej jakości może Ci nie pasować ,i pewnie tak jest .Ja natomiast nie miałem porównania , więc dla mnie ta Julka to ten sprzęt profesjonalny bo w tym sezonie zarobiła na siebie 3x i nadal zarabia. Myślałem,że sezonu nie wytrzyma , a tu proszę.Nawet dzisiaj myliśmy czerpnie wentylacyjne i było super i było słońce
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY