bartek2700 napisał(a):Moim zdaniem warto też zwrócić uwagę na Mitsubishi serii HJ cena nie jest zbyt wygórowana a na pewno wolałbym ten model od Midea,Gree czy LG
Dzięki za odpowiedź!

Przejrzałem na szybko internety i z tego co widzę to faktycznie jest on w przystępnej cenie. Zastanawia mnie tylko fakt, że jest to podobno leciwy model a na tym samym forum przeczytałem ze z mitsubishi jest tak, że co nowy to lepszy
Widzę też większe zużycie energii (2,0 kW vs 1,5 kW) przy niższej mocy (5 kW vs 5,3 kW). Pytanie czy fakt, że jest to starszy model, nie sprawia, że brakuje mu innowacyjnych rozwiązań i technologii (których osobiście nie znam ale Wy pewnie tak
), które mogliby mieć tańsi konkurenci. Oraz jak z późniejszym utrzymaniem / częściami skoro jest on leciwy. Oczywiście biorę pod uwagę fakt, że jest to toyota/mercedes wśród klimatyzacji i niełatwo jest mi tą propozycję odrzucić
Przy okazji inne pytanie. Przerzucając sieć w poszukiwaniu ceny w/w zestawu widzę, że mój region (Łódź) albo drogi albo przedstawiciele nie są skorzy do negocjacji
Czy jest szansa, że firma z Waw zgodzi się zamontować system u mnie? Jako że spodziewam się, że są tu na forum przedstawiciele różnych firm, może się wypowiecie
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY