Mikulesza zawsze możesz zadzwonić do Mistubishi LES i sam się przekonać ja nie mam nic przeciwko
Co do reszty to możesz tylko pomarzyć.
Mikulesza jak montujesz klimatyzację i pompki to podpisuj umowy i je serwisuj, a nie zostawiaj to innej firmie licząc na to że może się uda i rok wytrzyma.
My twoich pompek serwisować nie będziemy i każda dla nas będzie podlegała wymianie to samo dotyczy urządzeń klimatyzacyjnych nie jesteśmy ich gwarantem i nie świadczymy rękojmi.
Ty montujesz ty serwisujesz . :lol: :lol:
Takie życie .
Wracając do certyfikacji i szkoleń ... skoro według ciebie to "pic na wodę" to zawsze możesz przestać
w nich uczestniczyć. Certyfikacja i gwarancja to dobra wola producenta.
Nikt ci nie każe dawać gwarancji swoim klientom zawsze możesz kupować części za własne oszczędności
Coś jeszcze masz do powiedzenia byle w temacie ? W innych tematach nie interesuje mnie twoja opinia.
Co do reszty to możesz tylko pomarzyć.
Mikulesza jak montujesz klimatyzację i pompki to podpisuj umowy i je serwisuj, a nie zostawiaj to innej firmie licząc na to że może się uda i rok wytrzyma.
My twoich pompek serwisować nie będziemy i każda dla nas będzie podlegała wymianie to samo dotyczy urządzeń klimatyzacyjnych nie jesteśmy ich gwarantem i nie świadczymy rękojmi.
Ty montujesz ty serwisujesz . :lol: :lol:
Takie życie .Wracając do certyfikacji i szkoleń ... skoro według ciebie to "pic na wodę" to zawsze możesz przestać
w nich uczestniczyć. Certyfikacja i gwarancja to dobra wola producenta.
Nikt ci nie każe dawać gwarancji swoim klientom zawsze możesz kupować części za własne oszczędności

Coś jeszcze masz do powiedzenia byle w temacie ? W innych tematach nie interesuje mnie twoja opinia.
Części oraz urządzenia firmy Daikin
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY