Panowie,
w końcu zastosowałem inne rozwiązanie. Ale...:
1. Wręcz przeciwnie - właśnie o gustach się dyskutuje
Dla mnie ten model był optymalny i jedyny, który wygląda ciekawie. Szpetny to jest każdy agregat, a jednostkom wewnętrznym w 95% też brakuje finezji, są po prostu klimatyzatorami, któe widać ze 100 m.
2. Jakby tylko pewne rozwiązania były wykonane ciut inaczej to na pewno bym się zdecydował na LG gallery. Do tej pory jak komukolwiek pokazywałęm wizualizacje mieszkania (ok 15 os.) nikt ani razu nie zauważył tego klimatyzatora, a wizki wyglądają prawie jak zdjęcia.
3. O samej technologii LG się nie wypoiwiadam, bo nie jestem kompetentny, chociaż zawsze myślałem, że LG jest ok.
w końcu zastosowałem inne rozwiązanie. Ale...:
1. Wręcz przeciwnie - właśnie o gustach się dyskutuje
Dla mnie ten model był optymalny i jedyny, który wygląda ciekawie. Szpetny to jest każdy agregat, a jednostkom wewnętrznym w 95% też brakuje finezji, są po prostu klimatyzatorami, któe widać ze 100 m.2. Jakby tylko pewne rozwiązania były wykonane ciut inaczej to na pewno bym się zdecydował na LG gallery. Do tej pory jak komukolwiek pokazywałęm wizualizacje mieszkania (ok 15 os.) nikt ani razu nie zauważył tego klimatyzatora, a wizki wyglądają prawie jak zdjęcia.
3. O samej technologii LG się nie wypoiwiadam, bo nie jestem kompetentny, chociaż zawsze myślałem, że LG jest ok.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY