Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Nowelizacja Ustawy

67 Odpowiedzi, 42885 Wyświetleń

byniom

2017-02-22, 09:47:15
Moderator
freegass napisał(a):
byniom napisał(a):Od kilku dni trwa dyskusja na forum a ty na wszelkie sposoby dajesz do zrozumienia że nie ma problemu.
Prowokujesz mnie. Staram Ci się uświadomić, że obowiązujące przepisy zawierają lukę pozwalającą na praktycznie swobodny obrót fgazem. Nie dotyczy to tylko handlu w necie (słabo się wysiliłeś) ale też funkcjonowania np. hurtowni motoryzacyjnych, które sprzedają czynniki na podstawie paragonu, ale to pewnie też w/g Ciebie jest w porządku.
Dla mnie to jest poważny problem, czego jeszcze oczekujesz aby uznać to za merytoryczną dyskusję? Jeśli to lekceważysz, to o czym mamy dyskutować? Pewnie lepiej o szkoleniach i egzaminowaniu?

Nie wiem dlaczego do mnie to piszesz i czym cię prowokuję ? .Cały czas staram się to uświadomić że sa przepisy ale nie dopracowane i zamiast działać na korzyść naszej branży i ludzi działających z literą prawa tak naprawde dają furtkę firmom nie uczciwym bo ich kontrole nie obejmują.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa