awax napisał(a):Tak przy okazji,te moje szkolenia i egzaminowanie jakoś Ciebie kłujaJestem daleki od zawiści, wręcz przeciwnie - trzeba przyznać uczciwie, że Twoja działalność jest godna szacunku.?????
Natomiast musisz się zdecydować, czyje interesy chcesz reprezentować. Jeśli już wszedłeś w buty adwokata całej branży to zechciej mieć bardziej podzielną uwagę i nie deprecjonuj m.in. moich uwag. W przeciwnym razie na merytoryczny dyskurs, którego tak oczekujesz, możesz liczyć tylko z sobą i swoimi poplecznikami.
Wracając do ustawy i jej nowelizacji, przeczytałem te propozycje i ogarnia mnie coraz większa złość. Jak jeszcze bardziej można to skomplikować? Europejski odpowiednik naszej ustawy jest dziesięciokrotnie mniejszy objętościowo i wyczerpuje zagadnienie. Wnioski niech każdy wyciągnie sam. To jest i będzie dalej przeregulowany gniot.
Handel marketowy zaczyna masowo przechodzić na dwutlenek m.in. przez obowiązek poddania się przepisom ustawy fgaz. Możemy śmiało zacząć dyskutować o objęciu regulacją CO2 jako czynnika chłodniczego.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY