Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Nowelizacja Ustawy

67 Odpowiedzi, 42922 Wyświetleń

freegass

2017-02-22, 18:04:08
Użytkownik
awax napisał(a):Tak przy okazji,te moje szkolenia i egzaminowanie jakoś Ciebie kłuja Smile?????
Jestem daleki od zawiści, wręcz przeciwnie - trzeba przyznać uczciwie, że Twoja działalność jest godna szacunku.
Natomiast musisz się zdecydować, czyje interesy chcesz reprezentować. Jeśli już wszedłeś w buty adwokata całej branży to zechciej mieć bardziej podzielną uwagę i nie deprecjonuj m.in. moich uwag. W przeciwnym razie na merytoryczny dyskurs, którego tak oczekujesz, możesz liczyć tylko z sobą i swoimi poplecznikami.
Wracając do ustawy i jej nowelizacji, przeczytałem te propozycje i ogarnia mnie coraz większa złość. Jak jeszcze bardziej można to skomplikować? Europejski odpowiednik naszej ustawy jest dziesięciokrotnie mniejszy objętościowo i wyczerpuje zagadnienie. Wnioski niech każdy wyciągnie sam. To jest i będzie dalej przeregulowany gniot.
Handel marketowy zaczyna masowo przechodzić na dwutlenek m.in. przez obowiązek poddania się przepisom ustawy fgaz. Możemy śmiało zacząć dyskutować o objęciu regulacją CO2 jako czynnika chłodniczego.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa