Niezaprzeczalnym faktem jest też,że cena montażu,jak już się ktoś poważny zdecyduje to naturalnie szybuje w górę w porównaniu z kompleksową usługa.Ale takie prawa rynku,choć 90% instalatorów nie podejmuje się takich robót,chcąc uniknąć kłopotów.Klega łasił się na takie motaże,twierdząc ,że można to zrobić "bezpapierowo' i wtedy klient go naprostował,musiał naprawiać bojąc się kosekwencji.
DBKlima,kto sprzedaje na "Al......o",instalatorzy i w ten sposób strzelają sobie w kolano,bo chcą stać się dla Dystrybutorów poważnymi kontrahentami ,zarabiając 100 zł i nie widząc urządzenia-nic trudnego poprosić o wysyłkena adres podany,a FV listem,lub mailem.Ja tak robię,jak gdzieś dalej mam robotę,to po kiego mi targać urządzenia,zamawiam pod adres montażu i tam na mne czekają.
DBKlima,kto sprzedaje na "Al......o",instalatorzy i w ten sposób strzelają sobie w kolano,bo chcą stać się dla Dystrybutorów poważnymi kontrahentami ,zarabiając 100 zł i nie widząc urządzenia-nic trudnego poprosić o wysyłkena adres podany,a FV listem,lub mailem.Ja tak robię,jak gdzieś dalej mam robotę,to po kiego mi targać urządzenia,zamawiam pod adres montażu i tam na mne czekają.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY