Ilość truskawek nie duża. Od 1000 kg do 1500 kg.
Zaznaczam, że one będą zrywane z samego rana od około 6.00 czyli zakładam że ich temperatura nie będzie wyższa niż 20 stopni.
Jaką temperaturę ustawić na chłodni na czas transportu oraz do czasu następnego dnia kiedy będą sprzedawane ?
Gdzieś wyczytałem, że nie powinno się schładzać bardziej niż 10 stopni od temperatury w której były zrywane, czyli jak były zrywane w 20 stopniach to na maks 10 stopni ustawić chłodzenie (skraplają się wtedy i powstaje pleśń)
Czy to prawda ? Jaką optymalną temperaturę ustawić ?
Zaznaczam, że one będą zrywane z samego rana od około 6.00 czyli zakładam że ich temperatura nie będzie wyższa niż 20 stopni.
Jaką temperaturę ustawić na chłodni na czas transportu oraz do czasu następnego dnia kiedy będą sprzedawane ?
Gdzieś wyczytałem, że nie powinno się schładzać bardziej niż 10 stopni od temperatury w której były zrywane, czyli jak były zrywane w 20 stopniach to na maks 10 stopni ustawić chłodzenie (skraplają się wtedy i powstaje pleśń)
Czy to prawda ? Jaką optymalną temperaturę ustawić ?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY