MariOo napisał(a):czarli9 napisał(a):Witam,W sprawozdaniu masz opcje w pozycji 8. Substancja lub mieszanina utracona.
Próbuje się zebrać do wysłania tego sprawozdania z 2016 r :/ i tak się zastanawiam co w przypadku gdy po podliczeniu wszystkiego wychodzi mi że brak kilku Kg. na magazynie. Przecież nie możliwe jest zbilansowanie tego na zero, zresztą chyba było by to podejrzane. Zastanawiam się po prostu czy nie wywali mi błędu po złożeniu sprawozdania a z tego co czytałem jeżeli taki błąd się pojawi to wszystko trzeba robić od nowa :/
Pozdrawiam
Stan czynnika 0 nie jest podejrzany.Może się tak zdarzyć.W jednym z czynników wyszło mi właśnie 0 Ani mi nie brakuje ani mam za dużo .Jednak w Twoim przypadku to co innego Nie wywali błędu ale ICHP weryfikuje sprawozdania ,powiadomi o błędzie i tak jak piszesz sprawozdanie wtedy musisz wypełnić ponownie i wysłać
mam jakieś 2,4 kg braku, chodziło mi raczej o to że mogą się doczepić do tego w trakcie jakiejś kontroli
Dzięki za odpowiedź jutro zabieram się za wypełnianie
pozdrawiamPowiedz mi jeszcze co z gazem, który został z 2016r? jest w sprawozdaniu opcja przerzucenia tego na 17?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY