My małe obiekty i tematy obsługujemy pojedynczo a większe tematy lub obiekty razem.
Ja jestem z pracy zadowolony jak i z zarobków.
Może nie robimy dużych interesów ale za to pewne.
Na pewno jakby było Nas więcej to był by większy zysk ale z tego co rozumiem szef woli spokojnie i mieć więcej czas dla rodziny i siebie.
Dzięki temu i ja mam życie prywatne.
Co do koleżanki w biurze to też zaleta spora, zamawia towar, wysyła dokumenty i papiery, wypełnia rejestry, przyjmuje zgłoszenia od klientów, generuje ofert, pilnuje papierów, przygotowuje kwity do księgowości.
Ogólnie każdy z Nas obsługuje 18-20 podmiotów typu skarbówka, wojsko itp.
Na obiektach pracujemy dość sporo czasu i znam je.
Samochody wyposażyliśmy w gazy, paski, filtry, kondensatory, wentylatory, automatykę, graty elektryczne, do skroplin, pompki itp.
Oczywiście narzędzia plus 3 klimy przenośne po 3,5kW w wypadku awarii kiedy nie mamy części od ręki.
Obiekty obsługiwane staramy się unifikować jeśli chodzi o systemy sterowania lub przy wymianie urządzeń ( tylko producenci z zapleczem magazynowym części zamiennych ).
Montujemy tylko urządzenia jako zamienniki uszkodzonych urządzeń których naprawa nie jest opłacalna dla klienta.
W wypadku montaży kilku urządzeń odsyłamy do kilku zaprzyjaźnionych firm.
Póki co chyba jest ok
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-03-20, 22:29:49 przez benedykt.)
Ja jestem z pracy zadowolony jak i z zarobków.
Może nie robimy dużych interesów ale za to pewne.
Na pewno jakby było Nas więcej to był by większy zysk ale z tego co rozumiem szef woli spokojnie i mieć więcej czas dla rodziny i siebie.
Dzięki temu i ja mam życie prywatne.
Co do koleżanki w biurze to też zaleta spora, zamawia towar, wysyła dokumenty i papiery, wypełnia rejestry, przyjmuje zgłoszenia od klientów, generuje ofert, pilnuje papierów, przygotowuje kwity do księgowości.
Ogólnie każdy z Nas obsługuje 18-20 podmiotów typu skarbówka, wojsko itp.
Na obiektach pracujemy dość sporo czasu i znam je.
Samochody wyposażyliśmy w gazy, paski, filtry, kondensatory, wentylatory, automatykę, graty elektryczne, do skroplin, pompki itp.
Oczywiście narzędzia plus 3 klimy przenośne po 3,5kW w wypadku awarii kiedy nie mamy części od ręki.
Obiekty obsługiwane staramy się unifikować jeśli chodzi o systemy sterowania lub przy wymianie urządzeń ( tylko producenci z zapleczem magazynowym części zamiennych ).
Montujemy tylko urządzenia jako zamienniki uszkodzonych urządzeń których naprawa nie jest opłacalna dla klienta.
W wypadku montaży kilku urządzeń odsyłamy do kilku zaprzyjaźnionych firm.
Póki co chyba jest ok
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY