Też się zastanawiam ? Piekarnia pewnej sieci handlowej po dwóch latach sito totalne i 200kg w powietrze
pierwsza wytrzymała z 6 lat. Przypadek z dzisiaj pizzeria trzymają wyrobione ciasto do pizzy no i po 3 latach sito totalne. Może jakaś soda ? W pizzeri zarzekają się że to czyste ciasto na drożdżach. A co sieć handlowa dodaje do wypieków tego nie wiem. Druga sprawa kiedyś ścianki rurek miały 0.8/1mm teraz 0,4/0.6 mm i myślę że tu jest pies pogrzebany.
pierwsza wytrzymała z 6 lat. Przypadek z dzisiaj pizzeria trzymają wyrobione ciasto do pizzy no i po 3 latach sito totalne. Może jakaś soda ? W pizzeri zarzekają się że to czyste ciasto na drożdżach. A co sieć handlowa dodaje do wypieków tego nie wiem. Druga sprawa kiedyś ścianki rurek miały 0.8/1mm teraz 0,4/0.6 mm i myślę że tu jest pies pogrzebany.
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy a nic nie działa,
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a nikt nie wie dlaczego.
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a nikt nie wie dlaczego.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY