Zaworki azotem? To daj normalne ciśnienie pracy bo napompujesz dużo i mogą się uszczelnić. Ja sobie w tym roku kupiłem barwnik spożywczy i zabarwiam wodę jak masz zaworki pionowo,to poświęć 20 min i jak bąbelek nie pójdzie odpuść te zaworki. A zaworki to albo Erracom, albo China, choć pewnie i te i te. A jak odepniesz się od układu, a chcesz aptekarsko zbadać,jak obliczysz stratę azotu do manometru?
Następna jest taka prawda,że miałem samochód miodzio na azocie, a na podciśnieniu podbierał. @Whisky ma rację azot,ucho i woda z płynem do naczyń i cichy ,szczelny warsztat. Miałem nitrogen,fajna sprawa,ale nie miałem gdzie to robić,bo drzwi do garażu miałem otwarte i podwiewało. Jak je zamknąłem to można było poszukać,Ale musiałem maszynę pochować i inne graty. A/C to dodatek u mnie do klim stacjonarnych.
Następna jest taka prawda,że miałem samochód miodzio na azocie, a na podciśnieniu podbierał. @Whisky ma rację azot,ucho i woda z płynem do naczyń i cichy ,szczelny warsztat. Miałem nitrogen,fajna sprawa,ale nie miałem gdzie to robić,bo drzwi do garażu miałem otwarte i podwiewało. Jak je zamknąłem to można było poszukać,Ale musiałem maszynę pochować i inne graty. A/C to dodatek u mnie do klim stacjonarnych.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY