Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Budowa stacji napełnień

15 Odpowiedzi, 20172 Wyświetleń

Andrzej Molicki

2006-08-05, 11:34:38
Nowy użytkownik
Nie obaraż się ale bardzo mnie dziwi pewna prawidlowość że ja i moi znajomi będąc elektronikami nie boimy sie komuś coś podpowiedzieć czy wytłumaczyć natomiast w branży chłodniczej panuje ściana bzdór /metada na ciemniaka/ natomiast jak zadasz konkretne pytania i gość zmiarkuje że coś o tym wiesz i nie da się ci kitu wcisnąć po prostu nic nie odpowie .Niestety ale o zatrudnieniu się w jedynym zakładzie nie ma szans z wiadomych względów Po pierwsze glupota i zawiść właściciela po 2 gie był bym dla niego konkurencją więc po co mial by mi cokolwiek pokazać czy podpowiedzieć . Na szczęscie udało mi sie znależć pierwszego rozsądnego człowieka w katowicach po 50ce który bez najmniejszych problemów wytłumaczył mi co z/ czym się je / i udostępnił fabryczną stację napełnień do zrysowania .
Wkońcu każdy zaczyna od czegoś i nie koniecznie od pracy w zakładzie bo chłodnictwo w porównianiu z elektroniką to bedka i drobne ślusarstwo Smile
Jak narazie zalożyłem już 6 klimatyzatorów i to z powodzeniem więc widać że nie święci garnki lepią a cala tajemniczosć to po prostu wymysł chorej zazdrości ludzi zajmujących się tematam chłodnictwa.
Z rególy na proste pytania sa proste odpowiedzi tylko nie zawsze pytany wie jak na nie odpowiedzieć
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa