Nie obaraż się ale bardzo mnie dziwi pewna prawidlowość że ja i moi znajomi będąc elektronikami nie boimy sie komuś coś podpowiedzieć czy wytłumaczyć natomiast w branży chłodniczej panuje ściana bzdór /metada na ciemniaka/ natomiast jak zadasz konkretne pytania i gość zmiarkuje że coś o tym wiesz i nie da się ci kitu wcisnąć po prostu nic nie odpowie .Niestety ale o zatrudnieniu się w jedynym zakładzie nie ma szans z wiadomych względów Po pierwsze glupota i zawiść właściciela po 2 gie był bym dla niego konkurencją więc po co mial by mi cokolwiek pokazać czy podpowiedzieć . Na szczęscie udało mi sie znależć pierwszego rozsądnego człowieka w katowicach po 50ce który bez najmniejszych problemów wytłumaczył mi co z/ czym się je / i udostępnił fabryczną stację napełnień do zrysowania .
Wkońcu każdy zaczyna od czegoś i nie koniecznie od pracy w zakładzie bo chłodnictwo w porównianiu z elektroniką to bedka i drobne ślusarstwo
Jak narazie zalożyłem już 6 klimatyzatorów i to z powodzeniem więc widać że nie święci garnki lepią a cala tajemniczosć to po prostu wymysł chorej zazdrości ludzi zajmujących się tematam chłodnictwa.
Z rególy na proste pytania sa proste odpowiedzi tylko nie zawsze pytany wie jak na nie odpowiedzieć
Wkońcu każdy zaczyna od czegoś i nie koniecznie od pracy w zakładzie bo chłodnictwo w porównianiu z elektroniką to bedka i drobne ślusarstwo
Jak narazie zalożyłem już 6 klimatyzatorów i to z powodzeniem więc widać że nie święci garnki lepią a cala tajemniczosć to po prostu wymysł chorej zazdrości ludzi zajmujących się tematam chłodnictwa.
Z rególy na proste pytania sa proste odpowiedzi tylko nie zawsze pytany wie jak na nie odpowiedzieć
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY