Wem że jestem może Hura-optymistą bo wchodze własnie w ten temat ,nie jestem napewno leniem bo szukam i czytam i na zgłębienie tego tematu poswięcam sporo czasu i pieniędzy na stosowną literaturę.Jestem zdziwiony natomiast że ktoś kto prowadzi zaklad chłodniczy od conajnmiej 25lat robi próżnie w układach przy pomocy sprężarki od,, MIŃSKA,, i zesztukowanej niechlujnie z kawałków rurek i desek stacji do napełniania i wagi pamietającej potop szwedzki . Jeżeli mam się uczyć to od fachowca a nie chałupnika. Nie neguję jego praktycznej wiedzy skoro przez tyle lat egzystuje na rynku ale teorii to u niego nie ma za grosz , skoro na wiekszosć pytań jedna odpowiedz ,,tak ma być""
Jak wiadomo oryginalna fabryczna stacja jak i kolektor pomiarowy kielichownica i inne narzędzia kosztują krocie więc czemu by ich samemu nie zrobić mając dostęp do precyzyjnych maszyn do obróbki metalu ??
Nie omieszkam zadzwonić jak napotkam problem z którym nie będe umiał sobie poradzić ,ale sądze ze nie będzie ich wiele.
Jak wiadomo oryginalna fabryczna stacja jak i kolektor pomiarowy kielichownica i inne narzędzia kosztują krocie więc czemu by ich samemu nie zrobić mając dostęp do precyzyjnych maszyn do obróbki metalu ??
Nie omieszkam zadzwonić jak napotkam problem z którym nie będe umiał sobie poradzić ,ale sądze ze nie będzie ich wiele.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY