Ja myslę, że przyzwyczailiśmy się do dystrybutorów i ich marek. Ja z podstawoeym moim dystrybutorem współpracuję od 12 lat co najmniej, jest miła atmosfera, urządzenia prawie bezawaryjne, świeża sprawa potrzebny na gwarancji silnik żaluzji, telefon, dziś przyszedł, założę i wtedy zrobimy papierologię. Miałem w tym roku problem z Gree i samo zgłoszenie i przyjęcie zapotrzebowania na części to był horror, ale to też zapewne zależy od dystrybutora. Już się ugadałem z innym i wyjaśniliśmy sobie sprawy, więc następne zamówienie trafi pod inny adres. Dobre relacje w handlu, to połowa sukcesu. Wczoraj zgłoszony problem, dziś pojechał technik go roawiązać, czyli wymienić silniczek krokowy od żaluzji. To się liczy.
Zdarzyła się sytuacja nieszczelności jednostki zewnętrznej, można było to zrobić, ale Klient dziwnie by patrzył na naprawę nowego urządzenia, dystrybutor zakwalifikował to jako wadę przedsprzedażną i zaraz przysłał nową jednostkę. Bajka.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-10-18, 13:34:03 przez obser.)
Zdarzyła się sytuacja nieszczelności jednostki zewnętrznej, można było to zrobić, ale Klient dziwnie by patrzył na naprawę nowego urządzenia, dystrybutor zakwalifikował to jako wadę przedsprzedażną i zaraz przysłał nową jednostkę. Bajka.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY