Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

R134a

99 Odpowiedzi, 77325 Wyświetleń

obser

2018-01-19, 18:11:14
Top użytkownik
linków to już się boję dawać, bo coś Admin na mnie się uparł i za każdym razem dostaję ostrzeżenie, ale wejdź na grupon.pl i wybierz Toruń, Bydgoszcz, podobnych firm z tymi cenami jest z 10.
Powiem więcej, bo już stosują to od paru lat. Są to albo serwisy samochodowe, albo wulkanizacyjne. Z tego co Klienci mi przekazywali, to nawet poprawnie serwisują klimatyzację, ale ich głównym celem jest, aby w czasie serwisu, a to trochę trwa wyłuskać z auta jak najwięcej usterek i bezczelnie próbują zapisać już Klienta na robotę tych usterek ( w stylu- już Pana zapisałem na 27 na uszczelnienie silnika i wymianę klocków i tarcz hamulcowych). Pewien Klient to nawet na szybko musiał wymyśleć, że jest współwłaścicielem i musi się z drugim zastanowić. Tani serwis klimatyzacji to tylko zwabienie Klientów, a potem ich ograbienie na czyś innym, bo roboty nie mają, są to serwisy jednorazowe, Klienci nie wracają.
Jedynie co można im zarzucić to dezynfekcja. Wrzucają na 10 min ozonator 0,5 g/h. A to pomoże jak umarłemu kadzidło.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-01-19, 18:22:14 przez obser.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa