Znalazłem takie coś na allegro http://tnij.org/klim_uszczelka. Ile panowie mniej więcej robocizna by kosztowała takiej wymiany? Wiadomo koszt napełnienia klimatyzacji to jakieś 150-200zł. Czy dało by się to zrobić w ciągu 1 dnia? Nie mieszkam w dużym mieście i musiałbym pojechać, a jedyny specjalista w moim mieście co naprawia klimatyzację, powiedział to co wyżej napisałem.
Jeszcze jedno miałem sprawdzane na automacie do klimki ciśnienie w układzie i w innym zakładzie powiedział że mam dobrą ilość czynnika, ale nie maił możliwości sprawdzenia szczelności układu. To było w piątek następnego dnia po tym jak mi klima przestała działać. Dziś w innym zakładzie co opisałem powiedział co innego. Na moje zdanie o tym, że nie słyszę stuknięcia sprzęgła sprężarki mechanik mi powiedział że nie będzie słychać bo nie ma czynnika i sprężarka nie działa pod obciążeniem.
Jak to naprawdę jest?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-08-04, 14:47:54 przez pl65.)
Jeszcze jedno miałem sprawdzane na automacie do klimki ciśnienie w układzie i w innym zakładzie powiedział że mam dobrą ilość czynnika, ale nie maił możliwości sprawdzenia szczelności układu. To było w piątek następnego dnia po tym jak mi klima przestała działać. Dziś w innym zakładzie co opisałem powiedział co innego. Na moje zdanie o tym, że nie słyszę stuknięcia sprzęgła sprężarki mechanik mi powiedział że nie będzie słychać bo nie ma czynnika i sprężarka nie działa pod obciążeniem.
Jak to naprawdę jest?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY