Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Proste sterowanie z zewnętrznego systemu klimatyzacją.

26 Odpowiedzi, 18076 Wyświetleń

Tomkii

2018-04-07, 09:32:16
Nowy użytkownik
W tym dowcip. Że zadałem pytanie licząc, że ktoś po prostu wie, które modele mają takie możliwości. Zawsze warto zapytać mądrzejszych i bardziej doświadczonych.
To w takim razie które modele klimatyzacji (średnia półka) pracują z openhub? Jestem na etapie wyboru, więc łatwiej dobrać model niż potem coś dziwnego rzeźbić. Jestem w stanie spokojnie przerobić sobie cokolwiek co pracuje po openhub. Ale muszę wiedzieć z czym się on dogada a z czym nie.
Ktoś w ogóle próbował integrować klimatyzację z czymkolwiek? Jakieś PLC czy coś?

Zostawmy w spokoju tego Satela. On mi nie steruje instalacją. Instalacja elektryczna jest zwykła, tradycyjna, niesterowalna (i taka jest od paru lat, przeróbek nie planuje). Satel załatwia parę dupereli które uznałem za stosowne i tyle.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa