To co tutaj opisujecie to wróżenie z fusów . Jeżeli gość twierdzi że coś mu źle działa to wy wypisujecie wszystkie teorie jakie są możliwe. Wiadomo że to może być tylko takie odczucie że rok temu działało inaczej , jeżeli faktycznie jest taka odczuwalna zmiana to wzywa się serwis który podepnie się ze sprzętem i zobaczy czy jest dobrze czy źle. W ten sposób tylko straszycie gościa że nie wiadomo co się tam popsuło. Też miałem taki przypadek że gość twierdził że rok wcześniej o tej samej porze dmuchało mu lepiej . Stwierdziłem że jest dobrze a jak chce to niech wezwie sobie inna firmę za którą ja zapłacę jeżeli się myliłem. Nie dość że musiał mnie zapłacić wcześniej to jeszcze firmie z innej miejscowości więcej . Tak to się skończyło. Do autora wątku jeżeli już kolega chce jakąś podpowiedź to przynajmniej niech weźmie jakiś termometr i zmierzy temperaturę na wejściu / wyjściu , napisze na którym biegu jest wentylator , jaki typ jednostki ( chyba pisał) i wtedy coś można zaczynać wnioskować a tak to tylko wróżby. Życzę miłego dnia kolegom
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY