Wiecie co najpierw w postach wypisujecie jak to ciężko było Fgazy zrobić i jak ciężko wydać pieniądze na ustawowe narzędzia a potem pojawia się pan który nie ma nic czyli mógł coś tam robić przy klimach może nawet na przedmuch przyznaje się że ma wątpliwości co do czystości rur które zastosował i dmuchał je z kompresora a wy wszyscy piszecie mu jak ma to wszystko podłączyć. Po części rozumie desperację jednych i drugich ale z drugiej strony zastanawiam się kto mu urządzenie sprzedał bez Fgazów - no może było to jeszcze wcześniej gdy nie było konieczności i tu gratuluję głupoty sprzedawcy który teraz pewnie będzie siedział jak na szpilkach żeby nie dostać kary.
Co do samych pytań. Próżnia nie może trwać 2 min bo fizyka procesu osuszania nie pozwoli na całkowite odparowanie wody. Długo mnie nie było na tym forum ale widzę że się strasznie zmieniło i mogę dowiedzieć się nowych rzeczy m.in. że próżnia usuwa pyły!!! Brawo panie Darku.
Co do samych pytań. Próżnia nie może trwać 2 min bo fizyka procesu osuszania nie pozwoli na całkowite odparowanie wody. Długo mnie nie było na tym forum ale widzę że się strasznie zmieniło i mogę dowiedzieć się nowych rzeczy m.in. że próżnia usuwa pyły!!! Brawo panie Darku.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY