awax napisał(a):Ja przestrzegam tych "głupkowatych" norm unijnych i bez naprawy i usunięcia nieszczelności nie napełniam układuJa też przestrzegam i przestrzegałem ich gdy ich jeszcze nie było...
Tylko nie piszcie, że nie ma czasu i tego typu ble, ble. Czas był, ale się skończył. Przecież taki kombajn pracuje max 1 miesiąc w roku.
"Dobijając" bez zatrzymania sami utwierdzacie klienta w jego dziadostwie! Jakby jedno lato przejeździł w upale jak to drzewiej bywało to by się nauczył robić przegląd przed sezonem. A tak to jest Unia i jest na kogo swój brak organizacji czasu zwalić.
Kiedy wreszcie ludzie w Polsce zaczną myśleć przyszłością a nie przeszłością?
A na razie prawie wszę?zie jest tylko gaszenie pożarów, które powstałe z niedbalstwa, a nie normalne, spokojne działanie.
Wg. mnie 90 awarii można uniknąć dobrze planując i nie ucierając tyłka szkłem.
obser napisał(a):Takie życie.Nie tłumacz się życiem i nie chwal się publicznie Twoimi "osiągnięciami", bo jak znajdzie się usłużny obecnej władzy człowiek i zostaniesz zniszczony. Jak myślisz po co rząd PIS tak szybciutko wprowadził te "nieżyciowe przepisy unijne" ? Chyba nie po to aby dbać o ekologię...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY