Rozmawiałem z czterema wykonawcami. Zaproponowane przez nich warunki są dla mnie nie do przyjęcia. Jeden zażądał 50% wpłaty wartości zamówienia, gdzie koniec realizacji (optymistycznie) przewiduję na maj- czerwiec 2019. Do tego czasu, to on może zawinąć interes, złamać kręgosłup itd, pieniędzy za drogi montaż rurek nie odzyskam... Właśnie kończę dwa niekompletne zlecenia po "fachowcach", bo nie mogę się doprosić o przyjazd i wywiązanie się z umowy.
Drugi "nie ma czasu na jeżdżenie po kilka razy na tą samą inwestycję", albo robię całość za jednym razem u niego, albo mam szukać innej firmy (chyba na brak klientów nie narzeka).
Trzeci i czwarty po wizycie na budowie, już ponad dwa miesiące przesyłają wycenę, którą chciałbym załączyć do ewentualnej umowy
Poza tym lada chwila ekipa wchodzi na elewacje. Więc stąd pomysł na położenie rurek i przewodów samodzielnie. Będę wdzięczny za rady osób z odpowiednią wiedzą techniczną.
Drugi "nie ma czasu na jeżdżenie po kilka razy na tą samą inwestycję", albo robię całość za jednym razem u niego, albo mam szukać innej firmy (chyba na brak klientów nie narzeka).
Trzeci i czwarty po wizycie na budowie, już ponad dwa miesiące przesyłają wycenę, którą chciałbym załączyć do ewentualnej umowy

Poza tym lada chwila ekipa wchodzi na elewacje. Więc stąd pomysł na położenie rurek i przewodów samodzielnie. Będę wdzięczny za rady osób z odpowiednią wiedzą techniczną.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY