Myślę, że Firma @awaxa sprosta Twoim wymaganiom. Ja niestety, po pierwsze niepotrzebnie robiłem kurs (nikt wtedy nie powiedział, że jak mam praktykę mogę się wbić zaraz na egzamin) , a na kursie inżynierek ładował teorię, robił wycieczki instalacji amoniakalnych). Zawieźli nas do maszynowni wielkiego sztucznego lodowiska (czarna magia), wbijał rzeczy, których jak będę potzrebował, to kliknę w internet i spiszę. Jak na przykład indeksy GWP czynników, niby wbijali na kursie, ale pamięć ulotna i za każym prawie razem sprawdzam czy aby o końcową liczbe się nie pomylę. Jak wiadomo @awax do końca nie jest moim idolem, ale wierzę, ze w Twoim wypadku, to najrozsądniejsza propozycja, jak coś chcesz się nauczyć. Działają firmy 1 dzień kurs i egzamin. Dają uprawnienia, bo ostatnio znajomy takie coś zrobił, ale to parodia, dobre dla kogoś pracującego w branży, ale nie ma na papierze udokumentowania. Dobrze,że miałeś już styczność z branżą, bo nie jest możliwe nawet z tygodniowym szkoleniem wszystko naraz wchłonąć.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Założenie działalności, szkolenia, pierwsze kroki. Jak, co, gdzie ?
17 Odpowiedzi, 12978 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY