Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Bulgotanie klimatyzatora przy odmrażaniu w trybie grzania.

51 Odpowiedzi, 34986 Wyświetleń

jurny_drwal

2018-12-03, 16:14:00
Użytkownik
madbekon napisał(a):No zgadza się, że film to nie najlepsza opcja, bo przy ciszy w koło każdy dźwięk jak wybuch bomby. No ale było to na tyle głośne, że temat poruszył em na forum. Troche jak bulgotanie wody w czajniku podczas gotowania.
Swrwisu nie wzywam, bo samo przyjście i diagnoza będzie mnie kosztować nie małą sumę, obstawiam tak z 1000zł. Na chwilę obecną temperatury są plusowe i urządzenie pracuje idealnie cicho. W wolnej chwili zrobię pomiar przebiegu temperatury na jednostce wewnętrznej, gdy się oziębi na zewnątrz powtórzę proces.
Inna sprawa, że przy wcześniejszej jednostce którą miałem, trafiali mi się sami niekompetentni serwisanci. Nie stać mnie na sprawdzanie, kto w okolicy ma pojęcie o tym co robi.

Skąd wziąłeś ten 1000 złotych za diagnozę? Jeżeli masz gwarancje, a powinieneś mieć skoro urządzenia ma parę miesięcy to przyjazd i diagnoza będzie bezpłatna, w ramach gwarancji. Coś strasznie kręcisz.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa