Kordian napisał(a):Ja wiem, że trudno odpowiedzieć na moje kluczowe pytanie, bo gdyby było prosto, to łatwo byłoby znaleźć taką odpowiedźBrak podstaw do zwrotu towaru jeśli urządzenie działa w sposób prawidłowy i zostało uruchomione.Nie lubię takich praktyk, ale najwidoczniej nie będę miał wyboru. Rozwiąże swój problem w ten sposób. Zamówię na allegro klimatyzator o mocy 2.4kW, jeśli okaże się śmieciem, to mam gwarantowane 14 dni na zwrot, wtedy zamówię kolejny o mocy 3.2kW, jeśli i ten nie dorady, będę wtedy wiedział, że nie mają sensu. Tak czy owak muszę poczekać na upały, żeby testy miały sens
Sprzedawca nie wie w jakich warunkach pracowało a więc ma prawo odmówić przyjęcia towaru w którym wkłady filtracyjne mogły zostać zanieczyszczone (bakteryjnie).
Części oraz urządzenia firmy Daikin
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
Nie lubię takich praktyk, ale najwidoczniej nie będę miał wyboru. Rozwiąże swój problem w ten sposób. Zamówię na allegro klimatyzator o mocy 2.4kW, jeśli okaże się śmieciem, to mam gwarantowane 14 dni na zwrot, wtedy zamówię kolejny o mocy 3.2kW, jeśli i ten nie dorady, będę wtedy wiedział, że nie mają sensu. Tak czy owak muszę poczekać na upały, żeby testy miały sens