Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Jaki system z jednostką wewnętrzną do 80cm szerokości?

10 Odpowiedzi, 6042 Wyświetleń

DBKlima

2019-05-31, 11:41:06
Top użytkownik
mmychu napisał(a):co ci się nie podoba w tej tabelce? Pokazuje jakieś nieprawidłowe dane?
Gdzie pisałem że to analiza?
Tabelka ładna i na tym koniec ... Dane które w niej są są od czapy ponieważ porównujesz Toshiba 4,6kW z Gree 3,2 kW Zrobiłeś tabelkę więc analizowałeś . Robisz coś bezmyślnie ?? ... twoja sprawa .
mmychu napisał(a):Co ma piernik do tego gdzie na zewnątrz zamontuję wiatrak?
.. ma
mmychu napisał(a):O to pytałem prosząc o poradę? Jakie ma znaczenie czy mam czy nie mam zgody montażu na elewacji?
Wchodząc na forum branżowe odpowiadają ci ludzie z branży i mamy prawo krytykować głupotę klientów jak tylko znajdziemy na to czas . Odpowiadając na twoje pytanie informuję cię że musisz posiadać zgodę na montaż jeżeli dotyczy to części wspólnej : elewacja, balkon, taras wszędzie gdzie nie jesteś właścicielem (akt notarialny)
mmychu napisał(a):Prosiłem o wycenę montażu czy o opinie na temat systemu i jego wydajności do mojej powierzchni?
To forum branżowe dla firm i pracowników z branży a nie miejsce na cenowe przepychanki z klientem .
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa