mmychu napisał(a):co ci się nie podoba w tej tabelce? Pokazuje jakieś nieprawidłowe dane?Tabelka ładna i na tym koniec ... Dane które w niej są są od czapy ponieważ porównujesz Toshiba 4,6kW z Gree 3,2 kW Zrobiłeś tabelkę więc analizowałeś . Robisz coś bezmyślnie ?? ... twoja sprawa .
Gdzie pisałem że to analiza?
mmychu napisał(a):Co ma piernik do tego gdzie na zewnątrz zamontuję wiatrak?.. ma
mmychu napisał(a):O to pytałem prosząc o poradę? Jakie ma znaczenie czy mam czy nie mam zgody montażu na elewacji?Wchodząc na forum branżowe odpowiadają ci ludzie z branży i mamy prawo krytykować głupotę klientów jak tylko znajdziemy na to czas . Odpowiadając na twoje pytanie informuję cię że musisz posiadać zgodę na montaż jeżeli dotyczy to części wspólnej : elewacja, balkon, taras wszędzie gdzie nie jesteś właścicielem (akt notarialny)
mmychu napisał(a):Prosiłem o wycenę montażu czy o opinie na temat systemu i jego wydajności do mojej powierzchni?To forum branżowe dla firm i pracowników z branży a nie miejsce na cenowe przepychanki z klientem .
Części oraz urządzenia firmy Daikin
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY