W jednostce wewnętrznej mamy 1[L], 2[N], masa, 3. W jednostce zewnętrznej mamy takie same zaciski i rysunek jak podłączyć obie jednostki - i tu jest wszystko jasne. Natomiast nie ma oddzielnych zacisków do podłączenia zasilania więc jest coś o czym nie wiem... Czuję się jak baran... Ale nawet w instrukcji nie podają bo jest to pewnie oczywiste (tylko nie dla mnie). Napisane jest, że zasilanie całego układu podłącza się do jednostki zew.
[Tak na marginesie to zachodzę w głowie jak to możliwe, że w Galanz w sumie jednostki połączone są 7 przewodami + osobny do zasilania a tu...]
Proszę o wyrozumiałość - nie chcę popełnić błędu zanim wszystko uruchomię... Szczęśliwe uruchamiam we własnej firmie więc nikt na moim zdobywaniu wiedzy nie ucierpi
[Klima-cool] w obu jednostkach znajduje się taka sama ilość zacisków - 4szt - dla mnie za proste...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-09-04, 07:15:33 przez yanek.)
[Tak na marginesie to zachodzę w głowie jak to możliwe, że w Galanz w sumie jednostki połączone są 7 przewodami + osobny do zasilania a tu...]
Proszę o wyrozumiałość - nie chcę popełnić błędu zanim wszystko uruchomię... Szczęśliwe uruchamiam we własnej firmie więc nikt na moim zdobywaniu wiedzy nie ucierpi

[Klima-cool] w obu jednostkach znajduje się taka sama ilość zacisków - 4szt - dla mnie za proste...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY