obser napisał(a):Jedź z tym do porządnego warsztatu i tam podadzą na sprężarkę prawidłowy sygnał i będziesz w domu.tak tu sie mozna dowiedziec ze jest sie niepozadnym warsztatem...zakuwa sie na gladka rurne i podaje zly sygnal na kompresor....i bede w domu z czym?
na sprezarke podalem sygnal i dziala !
bez znaczenia czy dobry czy zly jest sygnal ale podajac go chwilowo mam prace sprezarki wiec wykluczam jej uszkodzenie
ponadto...mam 2 taka sam skode i pozamienialem kazdy element z ukladu klimatyzacji
czujnik cienienia, wlacznik wentylatorow, panel sterowania, sprezarke, sterownik pod podluzanica...w opisywanej skodzie nadal brak rozwiazania, w skodzie ktora mam na podmiane klima dziala na elementach z 2 skody
zostaje chyba tylko wiazka...wyciagajac deske do wymiany parownika moze gdzies cos sie uszkodzilo...jedyny blad jak doszedl po tej calej robocie to przerwa w sygnale z anteny radia, wtyczka przy radiu jest ok, wiec moze faktycznie cos sie z ta wiazka uszkodzilio i przy okazji od klimy cos...bede wyciagal jeszcze raz deske
dojscie do wtyczek panelu sterowania jest tak zle ze ciecko wpiac sie nawet na jakis pomiar
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY