Cytat:Panie "awaks"
Zamiast pisać (poradzać bełkotliiwe... może jest nieszcelność... ???), żeby "darfa" sprowadziła serwis, warto byłoby podpowiedzieć jakąś sensowną informację np. zbyt mało czy zbyt dużo czynnikia chłodniczego!!! ??? ...
A jeśli chodzi o uprawnienia to niech Pan spojrzy na swoje wcześniejsze (z wczoraj) teksty na tym PORTALU. Czy to nie jest chore???
Panie "ekspert"przeczytaj swój tekst i może zrozumie Pan słowa "bełkotliwie" i "chore".
Co do wcześniejszych tekstów to EKSPERT PORTALU zamienił się w polityka i unika podania konkretnej odpowiedzi na pytanie o nieistniejący przepis ,który przywoływał.
Do "darfy"myślę,że wskazywane przeze mnie prawdopodobieństwo nieszczelności jest jednoznaczne ze zbyt małą ilością czynnika.
Wybacz ,ale nie mogę Ci poradzić abyś kupił zestaw manometrów,stację odzysku,czynnik chłodniczy,wykrywacz nieszczelności itp.i samodzielnie zdiagnozował usterkę.
Naprawa musi w tym przypadku zostać przeprowadzona przez specjalistyczny zakład ,tym bardziej,że zostanie to z pewnością wykonane w ramach gwarancji.
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY