obser napisał(a):No tego jeszcze brakowało, aby ten portal służył do walki o Klienta i sprowadzał branże na psy. Nie mam nic do @cybul88, mógłby się umówić na wycenę, ale stwierdzenie "Jak już dostaniesz lepsza cenę ... odezwij się do mnie, dam Ci jeszcze lepszą..." to schodzenie na psy. Nie znasz ceny, a już deklarujesz, że zrobisz taniej. Jakiś wirus Cię opanował? Może lekarz potrzebny?
Jestem z wielkopolski, do jednego splita dalej niż 100 km ode mnie i tak nie pojadę, ale chciałem zwrócić uwagę na na fakt ze moderator zrobił dokładnie to co ja tylko nie napisał tego wprost, wiec jeśli osoba zaufania forumowego tak robi to znak ze coś się dzieje. ( swoją droga to mój pierwszy wpis z oferta i mam nadzieje ze dla potomnych będzie informacja ze tak się nie robi), tak naprawdę chodziło właśnie o wywołanie gownoburzy; Chcecie moralności w branży a sami jesteście niemoralni ... jak obcy zrobi podobnie to odzywają się ?prezesi? słowami min. ? bana mu? a sami grzeszni bardzo są. To jest właśnie żałosne. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i wiele razy już tu były takie sytuacje, po prostu tym razem postanowiłem dosadnie i wprost pokazać jak działają takie propozycje. Myśle ze i ja i moderator powinnismy użyć w tym przypadku prywatnego kanału, ponieważ Oboje, tylko w rożny sposób, daliśmy znać ze będzie taniej, z tym ze ja nie mogę bo nie jestem swój....
No to teraz możecie banować.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY