miezala5 napisał(a):Auxy są o.k dużo ich montuje i nie mam problemówKolego sprzedaliśmy kilkaset sztuk Daikinów żaden z nich nie był wyprodukowany w Chinach
ale Japończyk to Japończyk pod warunkiem że nie jest to tak jak w Daikinie linia mocno ekonomiczna robiona chyba przez chinczyków na zamówienie
albo np LG Basic którego jakość jednostki zewnętrznej była tragiczna!
Daikin jeśli był w chinach to po to by produkować na Chiny a nie na Europę.
Najtańszy model Sensira+ jest kilkanaście razy lepszy od każdego prostego chińczyka .
Po pierwsze Sensira to tani klimatyzator po drugie jest cichy po trzecie wydajny po czwarte nie miałem żadnej awarii na Daikinie od 6 lat a sprzejemy emury perfery stylishe comfory a na HUB robiliśmy wszystkie techniczne pomieszczenia na Daikinach plus przemysłówki i VRV na hotelach .
Urządzenia pakietowe mamy z Malezji reszta urządzeń jest z Czech .
Tak na koniec każde urządzenie od Mitsubishi Daikin Fujitsu jest o kosmos lepsze od AUXa .
To co masz w kartach katalogowych od producentów z Chin to w znakomitej większości marzenia marketingowe.
Jak dla mnie jak mam komuś znajomemu polecić to polecę zawsze tylko Fujitsu Daikina i Mitsubishi choć z tymi ostatnimi jakoś kontakt się ostatnio urwał .
Części oraz urządzenia firmy Daikin
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY