Dzięki za zainteresowanie
Widać temat mało atrakcyjny dla innych
Źle się zrozumieliśmy o obowiązku rejestracji i nadania nr. w BDO każdy wie a jak nie to kiedyś się dowie jak kontrola wpadnie
.
Myślałem, że ktoś się podzieli swoimi doświadczeniami. Tak jak napisałem sugestia kobiety z infolinii aby nie zaznaczać obiektów liniowych spowodowała moja rozterkę. (na stronie BDO napisali, że infolinia udziela porad w zakresie prawa oczywiście niewiążących...) Dodam, że przedstawiłem jej profil działalności...
Rozchodzi się o to czy zgodne jest to z przepisami i można to w ten sposób traktować , że tworzony odpad np wylutowana sprężarka trafia na samochód jadę do siedziby i wtedy generuje dokument przekazania odpadu. I za każdym razem tak robię gdy mam do przekazania tego typu złom czy czynniki. Wydaje się to wygodniejsze.
Widać temat mało atrakcyjny dla innych
Źle się zrozumieliśmy o obowiązku rejestracji i nadania nr. w BDO każdy wie a jak nie to kiedyś się dowie jak kontrola wpadnie
.Myślałem, że ktoś się podzieli swoimi doświadczeniami. Tak jak napisałem sugestia kobiety z infolinii aby nie zaznaczać obiektów liniowych spowodowała moja rozterkę. (na stronie BDO napisali, że infolinia udziela porad w zakresie prawa oczywiście niewiążących...) Dodam, że przedstawiłem jej profil działalności...
Rozchodzi się o to czy zgodne jest to z przepisami i można to w ten sposób traktować , że tworzony odpad np wylutowana sprężarka trafia na samochód jadę do siedziby i wtedy generuje dokument przekazania odpadu. I za każdym razem tak robię gdy mam do przekazania tego typu złom czy czynniki. Wydaje się to wygodniejsze.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY