Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Który byście wybrali:AUX J-Smart Art AUX-12JP czy FUJITSU KETA-B?

14 Odpowiedzi, 14834 Wyświetleń

swierol

2021-03-21, 17:12:07
Nowy użytkownik
obser napisał(a):A ja tam mam swoje rozważania. Dlaczego chińskie Galanz-e śmią pracować już przeszło 20 lat i nie chcą się psuć, tym bardziej że to r-22, więc byłaby wymiana? Też montuje chiński brandy i na jakość nie mogę narzekać. Nie zjaponizujesz rynku, mi pasuje chińczyk bezawaryjny i z super obsługą Importera, nie z Panem z Działu Handlowego, czy Technicznego, ale z ludźmi na poziomie koleżeńskim. Już miałem przygody z wiodącymi markami, co do reklamacji potrzebowali jeszcze tylko chyba nr buta mojego i techników. Zresztą japończyki nie pasowały by do moich samochodów serwisowych Dacii,, bo powinny być co najmniej VW, albo MB.

No dobrze więc uważasz, że urządzenia japońskich marek to tylko prestiż na ścianie? Jednak skądś musi brać się ich cena. Wygląd jednostek wewnętrznych dla mnie ma znacznie ale cyferki na przednim panelu mnie odstraszają. Pytam jako osoba poszukująca dobrego rozwiązania.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa