Dzięki za odpowiedź.
Mam do czynienia z klimą jako użytkownik, sprawdzam czy działa i zgłaszam ewentualne problemy nigdy nie zagłębiałem się kto co i gdzie produkuje i czym się różnią. Po sprawdzeniu w firmach w których bywam i np. jest Sinclair to właśnie one wypadają najmniej awaryjnie. Nie znam nikogo kto to sprzedaje. Jakieś LG przez 5 lat chłodzi bez serwisu 24g/dobę. Sinclair chłodzi identycznie od ponad 10 lat, obudowa jest pożółkła i aż matowa
Nie wiedziałem, że to chińska marka
Gość od Mitsu bardzo zaciekawił mnie tym sprzętem. Mi najbardziej odpowiada (parametry) Haier Tundra Plus lub Aux Halo ale w przypadku jednej opinii o Tundrze trudno coś wywnioskować, a o Aux to już nic nie wiem. Nie sądziłem, że będę szukał klimy do domu i to do grzania.
Ważne jest też aby agregat pracował w miarę cicho, a tutaj nic nie wiem. Inaczej w firmie gdzie jest hałas, a inaczej w domowym zaciszu.
Mam do czynienia z klimą jako użytkownik, sprawdzam czy działa i zgłaszam ewentualne problemy nigdy nie zagłębiałem się kto co i gdzie produkuje i czym się różnią. Po sprawdzeniu w firmach w których bywam i np. jest Sinclair to właśnie one wypadają najmniej awaryjnie. Nie znam nikogo kto to sprzedaje. Jakieś LG przez 5 lat chłodzi bez serwisu 24g/dobę. Sinclair chłodzi identycznie od ponad 10 lat, obudowa jest pożółkła i aż matowa

Nie wiedziałem, że to chińska marka
Gość od Mitsu bardzo zaciekawił mnie tym sprzętem. Mi najbardziej odpowiada (parametry) Haier Tundra Plus lub Aux Halo ale w przypadku jednej opinii o Tundrze trudno coś wywnioskować, a o Aux to już nic nie wiem. Nie sądziłem, że będę szukał klimy do domu i to do grzania.Ważne jest też aby agregat pracował w miarę cicho, a tutaj nic nie wiem. Inaczej w firmie gdzie jest hałas, a inaczej w domowym zaciszu.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY