Tytanowy Janusz napisał(a):Jeśli to ma stać na gruncie to lepiej zainteresuj się tym jak to postawić. Wymuruj postument albo zrób coś z krawężników, dopiero do tego np takie nogi gumowe. Ten model jest pusty w środku, dobrze amortyzuje.Ciekawe te nóżki, nie miałem z takimi do czynienia.
Mam natręctwa dźwiękowe, nie ma co ukrywać, lubię ciszę, a że dom mam w ytongu PP3 to tym bardziej. Dla nie wtajemniczonych to prawdziwy pierdziobeton przez który przechodzi wszystko. I to również potężne wyzwanie dla instalatorów

Chińczycy są chętni do chwalenia się i odpowiadania na techniczne pytania. Jakieś 10 lat temu kupiłem najtańszy bublowaty router do internetu, który za nic nie działał z moim modemem USB. Napisałem do producenta i za tydzień po dwóch łączeniach zdalnych miałem specjalną wersję firmware do mojego modemu. To nauczyło mnie, że pytać trzeba o wszystko co ciekawe, a szczególnie jak są problemy.
Pytałem również o akumulator do UPSa, zaznaczając że kupiłem 1 sztukę, dostałem w pełni szczegółową odpowiedź. To mnie zachęciło i się trochę rozkręciłem, działa jak narazie 
Dalej temat klimy.
Mitsu HR jest sprzedawany we Francji w Leroy M. Nie wpadłem na to żeby popytać się we Francji, ten język jest barierą
Dwóch kolejnych znajomych ma od 10 lat Sinclaira ale do chłodzenia tylko, działają bezawaryjnie - bez serwisu, tylko czyszczenie przy okazji wymiany pompek skroplin. Nie napisałem, że Havy jest lepsze tylko że inna półka - chodziło o cenową. Więcej się nie wypytuję, wystarczy 
Po perturbacjach cenowych i nie tylko zamówiłem Aux Halo 5,5kW. Nawet jak postawię na ziemi to będzie na tłumikach drgań. Tutaj jako ciekawostkę dodam - wg Chińczyków mam się sugerować przy hałasie wyższymi danymi SPL = moc akustyczna, czyli agregat ma SPL 52dB. Ktoś w PL katalogach chciał przedobrzyć
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY