Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Wybór klimy do grzania 5kW

29 Odpowiedzi, 20861 Wyświetleń

Marysiek

2022-02-22, 11:55:00
Nowy użytkownik
Właśnie takie stopy na dwie betonowe płyty chciałem dać jak aminowkas pokazuje, lepiej nie zbierać agregatu z ziemi. Wczoraj robiłem pomiary i doszedłem do wniosku, przekonując żonę, że klunkier na ścianie nie jest taki zły, a nawet będzie szansa przewiercić ścianę na wylot i zamocować na 4 pręty z nierdzewki. Miejsce na "ziemi" po wichurach, które przeszły jest zasypane korą, liśćmi i całe w brudzie, będzie lepiej jak zawiśnie na ścianie pod "daszkiem".
Zastanawiam się nad stopami do uchwytu ściennego w kształcie 8, znam je i dobrze tłumią ciężki silniki elektryczne. Te które Tytanowy Janusz pokazał też są bardzo interesujące.
Przeczytałem post DBKlima i oświeciło mnie, że nie przemyślałem jednej sprawy. Aux Halo ma elektryczne żaluzje i będą pewnie wszystkie w lewo albo prawo, a mi zależało jak w Mitsu Czy Haier na dzielonych i ręcznych. Jedn.wew. ma być w "centralnym" miejscu.
No cóż, jak będzie działać to napiszę spostrzeżenia.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa