Nie mam zamiaru bronić Haiera bo mam za mało danych by go sprawiedliwie ocenić ale z tego co piszesz wynika jakoby była to jedyna firma co się tak masowo psuje z tym błędem E7.
W związku z tym czemu tylu instalatorów i firm oferuje te klimatyzatory jak są tak zawodne ?
nie mają co robić tylko lubią serwisować ?
Zwłaszcza że tanie nie są Flexis to cena porównywalna z tańszymi modelami Mitsubishi czy Samsunga.
Odnośnie Tundry to może ta seria ma jakąś wade produkcyjna a Flexis już nie ale to moja fantazja.
Sam wolałbym coś innego dla bezpiczeństwa ale co ?
Znasz równie cichy klimatyzator z 5 letnią gwarancją w podobnej cenie ?
Bo to 16 dB w trybie nocnym robi robotę bo w ciągu dnia nie ma większego znaczenia głośność ale w nocy to najwazniejszy parametr.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2022-03-29, 18:56:58 przez dune2.)
W związku z tym czemu tylu instalatorów i firm oferuje te klimatyzatory jak są tak zawodne ?
nie mają co robić tylko lubią serwisować ?
Zwłaszcza że tanie nie są Flexis to cena porównywalna z tańszymi modelami Mitsubishi czy Samsunga.
Odnośnie Tundry to może ta seria ma jakąś wade produkcyjna a Flexis już nie ale to moja fantazja.
Sam wolałbym coś innego dla bezpiczeństwa ale co ?
Znasz równie cichy klimatyzator z 5 letnią gwarancją w podobnej cenie ?
Bo to 16 dB w trybie nocnym robi robotę bo w ciągu dnia nie ma większego znaczenia głośność ale w nocy to najwazniejszy parametr.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY